Gå til indhold
FORSIDE | LÆS OP |

Frise SUVTil Region Syddanmarks hjemmesideTil forsiden

Ydelser

Specialcenter for Unge og Voksne udfører højt specialiserede og effektive socialpædagogiske indsatser med fokus på rehabilitering, udvikling og individuel tilpasset støtte.

Specialcenter for Unge og Voksne yder bolig og beskæftigelse til mennesker med psykisk udviklingshæmning med behov for særlig støtte. Centeret lægger vægt på omsorg og rehabilitering og har borgernes udvikling i fokus.
Centeret har også tilbud til domfældte psykisk udviklingshæmmede og et akut beredskab. Centeret har mulighed for at oprette særforanstaltninger og enkeltmandsprojekter.

Den 1. januar 2017 har vi overtaget Møllebakken, der er et bo- og skoletilbud til unge med markante emotionelle, kognitive og/eller psykiatrinære vanskeligheder. 

 Læs mere om Ydelser

Om centret

Specialcenter for Unge og Voksne yder en højt specialiseret socialpædagogisk indsats til borgere med fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse. Centret er en del af det Sociale område i Region Syddanmark og består disse afdelinger; Kompasrosen, Fuglemajgaard, Møllebakken, Midgaardhus og Østruplund, afd. Skoven, Slottet, Marken og A-hus. Afdelingerne ligger i Vejen, Ringe, Ribe og Østrup på Nordfyn.

Læs mere Om centret

Søg plads

Specialcenter for Unge og Voksne tilbyder bo- og beskæftigelse til voksne, samt bo- og skole til børn og unge.

For både børn, unge og voksne er målgruppen personer med fysisk og psykisk funktionsnedsættelse som har behov for en specialiseret socialpædagogisk og psykologisk indsats.

Læs mere om hvordan du søger plads på centret